Nyheder

< Nyhedsarkiv 2018

Nyheder

BETALING AF KONTINGENT FOR 2018.

Nedenstående er den 3. Januar sendt til alle medlemmer; og efter udskiftning af et par ændrede e-mailadresser er det nu nået frem til alle.

Der har været god respons, og til kassererens store tilfredshed strømmer det ind med kontingenter. Mange tak for det. 

Nogle har været i tvivl om MobilePay-nummeret, da det sædvanligvis er et 8-cifret telefonnummer. Men efter at vi er gået over til MobilePayMyShop, er nummeret kædet sammen med foreningens CVR-nummer; og 91002 er altså helt ok.

" Kære medlem af Dansk Schweisshundeforening.

Så er der taget afsked med 2017, og det er tiden for betaling af kontingentet for 2018.

Kontingentet er stadig 225 kr. som kan indbetales via Netbank på 4426 – 6841104 eller som MobilePay på 91002. Husk at angive dit navn.

Som du måske har læst på hjemmesiden "http://www.schweisshunden.dk/aviva/media/galleri/refs/2017-10-24_referat_fra_bestyrelsesmoede.pdf" og i tidligere referater, stopper jeg som kasserer ved generalforsamlingen den 25. februar 2018. Det bliver vemodigt efter de mange år i bestyrelsen, men det er ved tiden, at der kommer nye (og yngre ) kræfter til.

Jeg vil gerne kunne aflevere en opdateret medlemsliste til min efterfølger, og beder dig derfor om at indbetale dit kontingent inden udgangen af januar.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit medlemskab, bedes du sende mig en SMS på 20 30 15 01. Det er vigtigt for mig, at du aktivt melder dig ud, så jeg ikke skal sidde og vente på dit kontingent, som altså ikke kommer. 

Mange hilsner og Godt Nytår.

Finn Møller."

Bliv medlem, klik her.

Brug for en Schweisshund, klik her.

Læs om schweissarbejdet, klik her.

Brug for et kursus, klik her.

Prøver, klik her.

Nyheder