NYHEDER

Schweissprøven 1/9 – 2019
Tversted

 

Søndag den 1. september blev den første schweissprøve i et samarbejde mellem Dansk Ruhår Klub og Dansk Schweisshundeforening afviklet.

Den blev afholdt i Tversted, samme sted hvor Dansk Ruhår Klub tidligere, igennem en del år, har haft deres årlige Schweissprøve. Det var derfor en stor fornøjelse, igen at have Bent ”Bolli” Hansen ved roret, som prøveleder.

I alt 21 hunde blev afprøvet i hhv Uggerby, Tversted, Bunken og Aalbæk Klitplantage.

Dansk Schweisshundeforening vil gerne takke Dansk Ruhår Klub for et godt samarbejde, og vi ser frem til næste prøve, som er den 14. september. Denne dag er der en såkaldt SUD prøve, dvs. schweissprøve uden dommerledsagelse som afvikles.

Disse 2 prøver er begyndelsen på forhåbentlig en række af prøver, som de 2 afholder i et samarbejde, og vi kan allerede løfte sløret for, at der den 26. april 2020 er fastsat dato for den næste prøve. Derfor hold øje med hundeweb, prøven annonceres når alt det praktiske er på plads.

Dansk Ruhår Klub og Dansk Schweisshundeforening vil gerne takke dommere, stifindere, grillmester Lars Jørgensen og sidst men ikke mindst Bent ”Bolli” for en godt tilrettelagt prøve, og igen tillykke til alle hundeførerne, som alle kæmpede bravt i skovene.

Billeder fra prøven ——>

På foreningens vegne
Benny Frænde