Tid til fordybelse

 

Det blev en god dag i skoven, hvor vi på to hold arbejdede med individuelle problemstillinger og hvor vi alle fik de udfordringer vi havde efterspurgt. Vi skiftedes henholdsvist til at gå et spor og se hinanden gå spor. Netop dét gav mulighed for at at gå i dybden med rigtigt mange elementer i sporarbejdet og hele tiden have hinanden at vende problemstillinger og muligheder med.

Vi blev hele dagen igennem vejledt af Sophia og Charlotte og vi fik rigtigt meget med hjem, som vi herfra kan bruge i vores træning og sporarbejde.

TAK for en god og lærerig dag.

.

INVITATION

Det bliver en dag i skoven, hvor vi arbejder med individuelle problemstillinger. Der vil blive lagt vægt på, hvordan du selv træner videre med dine udfordringer, når du kommer hjem. Mange bruger meget tid på træning, men hvis den ikke bruges rigtigt og bevidst, kan det ende som spild af tid – i værste fald som fejlindlæring.

Vi tilpasser sværhedsgraden ud fra den enkelte ekvipages niveau. Derfor er det vigtigt, at du bruger lidt tid på at besvare spørgsmålene i tilmeldingsblanketten.

  • Hunden skal have erfaring med overnatningsspor.
  • Du skal være medlem af Schweisshundeforeningen, der arrangerer workshoppen.
  • Vi har plads til 6 ekvipager. Ved for mange tilmeldinger vil der blive trukket lod. Der er ikke mulighed for at deltage som tilskuer.

 

Instruktører på dagen:

Sophia van Binsbergen, schweisshundefører og Charlotte Knudsen, sporinstruktør. Begge har topplaceringer ved div. mesterskaber inden for spor og foreningens Eliteschweissprøve.

Instruktørerne vil bringe deres egen træning i spil på dagen – i et forsøg på at synliggøre, hvordan man får mest ud af at gå sine egne spor.

 

Workshoppen afholdes:

  • Lørdag d. 07. maj 2022 i Nørlund Plantage, Midtjylland. Nærmere information om mødested følger efter tilmelding.

 

Dansk Schweisshundeforening

Er du kandidat til at blive den næste Schweisshundefører eller har du interesse for sporarbejde, så meld dig ind i Dansk Schweisshundforening.
Over 100 af de 400 medlemmer er legitimerede schweisshundeførere.