Resultater fra

Dansk Schweisshundeforenings

Sporprøver

Du kan klikke på årstal for at se prøveresultater & billeder fra det givne år. 

Ligger du inde med billeder eller video fra Dansk Schweisshundeforeningen’s sporprøver som du ønsker at dele, venligst kontakt
Web Admininstrator pr. Mail

2021

Brobyværk:

Schweissprøven på Fyn er nu afviklet. En rigtig god dag med sol fra start til slut og det er helt utrolig at vi kan være så heldige.

Fredag formiddag regnede og blæste det, det vi på Fyn kalder et rigtig lortevejr, men da vi lagde sporene om eftermiddagen var det fint vejr.

I dag søndag sner og regner det, igen et rigtig lortevejr.

 

Der var 20 hunde til afprøvning, otte 20 timers og tolv 3 timers.

Der blev;

4 førstepræmier på 20 timer.

7 førstepræmier på 3 timer.

1 anden præmie på 3 timer.

2 tredjepræmier på 20 timer.

2 tredjepræmie på 3 timer.

For 4 hunde lykkedes det ikke at komme igennem.

20 timers pokalvinder:

Labrador Retriever,

Fifi Sunshine Hopla, ført af Karina Møller.

3 timers pokalvinder:

Labrador Retriever,

Nanna, ført af Kamilla Birler.

 

Med venlig hilsen

Bent Hundstrup

 

 

2021

Hareskoven:

15 ekvipager var mødt frem til en god og spændende dag i skoven. Dagen startede i godt vejr, men et skybrud på en ca. halv time udfordrede primær de tobenede.
Trods dette skybrud gennemførte de berørte hunde på flotteste vis deres spor uden tab, mega godt gået/ kæmpet.
Resultatet bliv 14 stk 1. præmier, 2 stk. 2. præmie og 2 nuller. stort tillykke til alle ekvipager.
Med venlig Hilsen
Michael Jensen

 

2021

Palsgaard:

Den 3. oktober 2021 blev der afholdt en schweissprøve i Palsgaard Skov ved Hampen. Der var udbudt 400 meter 3 og 20 timers spor. Der var tilmeldt 13 ekvipager, som var klar til at indtage skoven med en del krondyr – så afledningen var på plads – desværre var vejrguderne ikke helt med os på dagen – det regnede konstant. Heldigvis havde skovfogeden givet hos ly for regnen i et af deres maskinhuse. Men alle skulle jo ud i regnen på et tidspunkt, specielt 3 timerne var meget våde, da de kom retur.

Alle mødte ind til et veldækket morgenbord med godt humør. Heldigvis forblev det gode humør intakt til trods for, at flere kom i store vanskeligheder på sporet, som resultaterne også vidner om.

Til 3 timers blev det til 4 første præmier, 1 anden præmie og 3 med ingen præmiering, og det blev ikke bedre på 20 timer, hvor det blev til 1 første præmie, 1 anden præmie, 1 tredje præmie og 2 med ingen præmiering.

Dagens bedste 3 timer blev uddelt af dommer Frederik Svendsen til Peter Hesel med Dk08044/2020 Amazing Ashja, Ruhåret Hønsehund. Dagens bedste 20 timer blev uddelt af dommer Laurids Jonassen til Bjørn Barslund med Dk07074/2021 Vilma, Ruhåret Hønsehund. Begge modtog hver en kastestang skænket af Skærbæk Plantage, graveringen og sølvplade var skænket af guldsmed Martin Steiner. Stor tak til dem begge og tillykke til begge ekvipager.

Prøven blev afsluttet med grillpølser og hygge.

Med venlig Hilsen
Charlotte knudsen